2022 - Tegus Aasta

Blogi & Uudised

2022 aasta oli meile Raab OÜs väga tegus, lisaks tootearendusprojektidele mis meil käsil on, jõudsime me nii mõndagi teha ja näha - eks ikka kõike selleks, et olla kursis uusimate töövõtete, protsesside ja innovatsioonidega ning teile veel paremat teenust pakkuda. Aga kus me siis käisime ja mida tegime? Kohe saate teada.

Alihankinta mess Soomes

Alihankinta alltöövõtjate mess on suurim tööstusmess Soomes ja suuruselt teine tööstuslik alltöövõtjate mess Euroopas. Messil võib näha erinevaid innovatsioone toodetes, teenustes, tootmisprotsessides ja materjalides.

Meie jaoks oli see ideaalne koht tutvumaks uudsete lahendustega, mida saaks ära kasutada tootearenduses ja leidmaks potensiaalseid koostööpartnereid.

Elmia Subcontractor mess Rootsis

Andri at Elmia Subcontractor 2022

Nagu ka Soome mess, on Elmia keskendunud alltöövõtjatele. 3-päevane üritus koondab tuhandeid mõttekaaslasi jagama oma teadmisi, arutlema innovatsioonivõimaluste üle ja looma uusi sidemeid oma ala ekspertide vahel. 

Kogu üritus oli väga inspireeriv - nägime mitmeid väga põnevaid innovaatilisi lahendusi. Ja väga huvitav oli ennast kurssi viia ka uuendustega, mis on tulemas taaskasutuse ja jätkusuutlikkuse valdkonnas. 

 Llisaks oli tore taas kohtuda ühe meie varasema koostööpartneriga ning vestelda tsingi ja alumiiniumi kasulikkusest tootmises. Leidsime messilt ka paar huvitavat potensiaalset koostööpartnerit edaspidiseks - loodame, et juba õige pea saame koos põnevaid projekte ellu viia.

Tarnijate külastamine ja alumiiniumi ekstrudeerimine

Aga messid polnud ainsad kohad kus me käisime. Jõudsime külastada ka oma erinevaid tarnijaid ning nende tegemiste ja uuendustega ennast kurssi viia. 

Näiteks külastasime ühte meie alumiiniumi ekstrudeerimise partnerit, tutvusime detailsemalt nende tootmisprotsessi ning uusima tehasega - uskumatu kui suurt osa saab automatiseerida. Kohtusime ka nende allhankijatega, nägime erinevaid võimalusi profiilide CNC machinimiseks ning 6m profiilide värvimist. Mis aga kõige olulisem, saime koos analüüsida tootearenduse mõju hinnale - kuidas nutikad muudatused toote disainis võivad tuua suuri sääste tootmises.
Mis te eelmine aasta põnevat ette võtsite? Kas soovitaksite ka teistele? Jäta kommentaar.
Kommenteeri

Lisa kommentaar

Email again:
Update cookies preferences